Ocenění školy zaměstnavateli

Již po sedmé vyhlásil Klub zaměstnavatelů výsledky soutěže Doporučeno zaměstnavateli. V této soutěži zaměstnavatelé hodnotí střední a vysoké školy z hlediska připravenosti absolventů do praktického života. Děkujeme všem, kteří nám v tajném hlasování dali hlas, velmi si toho vážíme. Podpora naší SPŠ podniky a firmami je pro žáky ZŠ a jejich zákonné zástupce jasným vzkazem, jakým směrem se mají orientovat při volbě středoškolského a později vysokoškolského vzdělání. Hlavním kritériem je uplatitelnost absolventů škol v firmách. Naše škola obhájila prvenství i v letošním roce.

Pořadí středních škol v Ústeckém kraji:

1. STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA, RESSLOVA 210/5, ÚSTÍ NAD LABEM

2. SOŠ ENERGETICKÁ A STAVEBNÍ, OA A SZDRŠ, NA PRŮHONĚ 4800, CHOMUTOV

3. STŘEDNÍ ŠKOLA AGC, a. s., ROOSEVELTOVO NÁMĚSTÍ 5, TEPLICE

Zaměstnavatelé tímto oceňují střední školy jak připravují své žáky na zaměstnání.

Jak se vyjádřil ředitel Klubu zaměstnavatelů Pavel Hulák: „DOPORUČENO ZAMĚSTNAVATELI je nejen značka, která pomůže uchazečům o studium a jejich rodičům v orientaci, kde získat kvalitní vzdělání s vysokou pravděpodobností dobrého zaměstnání, ale také projektem podporujícím orientaci na správné obory a přispívajícím ke zlepšení komunikace mezi školami, jejich zřizovateli a firmami.

Tohoto ocenění si škola velmi váží, neboť spojení teorie s praxí a spolupráce se zaměstnavateli je kromě vzdělávání jedním ze stěžejních pilířů práce školy.

Mgr. Bc. Jaroslav Mareš, ředitel školy

\"\"
Přejít nahoru
Přejít na začátek