9. ročník krajské soutěže v AutoCADu a INVENTORu

Ve středu 30. března 2022 se na Střední průmyslové škole, Resslova 5, Ústí nad Labem konal již 9. ročník krajské soutěže ve 2D kreslení (AutoCAD) a 3D modelování (INVENTOR). Soutěže se zúčastnila družstva žáků a jejich pedagogických doprovodů z průmyslových škol Ústeckého kraje, které mají ve svém portfoliu studijní obor 23-41-M/01 Strojírenství: HŠ, OA a SPŠ Teplice, SPŠ a SOŠ Most a domácí pořadatel soutěže SPŠ Ústí nad Labem.

Slavnostního zahájení soutěže se kromě vedení SPŠ Ústí nad Labem a zástupců jednotlivých škol zúčastnili také zástupci sponzorů této soutěže. Velké poděkování za komplexní organizaci soutěže patří kolegům Ing. Martinu Kynclovi,  Ing. Blance Urbánkové a Ing. Mgr. Haně Hejdukové MBA, dále našim sponzorům a partnerům, kteří věnovali do soutěže velmi hodnotné ceny a pomohli tím zabezpečit celou soutěž.

Všichni soutěžící prokázali dobré znalosti v obou kategoriích a všem zúčastněným děkujeme za účast v soutěži, gratulujeme těm, kteří se umístili na předních místech,  a přejeme další úspěchy ve studiu na jejich školách. Tato soutěž je velmi dobrým krokem a příspěvkem k rozvoji technického vzdělávání v Ústeckém kraji.

Jaroslav Mareš, ředitel školy

\"\"
Přejít nahoru
Přejít na začátek